Promovăm România împreună

Alătură-te comunității BookTes

Fă-ți cunoscută activitatea turistică iubitorilor de călătorii și aventuri

Oferă experiențe autentice de neuitat

Activități nautice

Camping

Plimbare cu barca

Ghid de turism

Off-road

Adrenalină

Wellness & spa

Aqua-park/parc distracții

Caiac-canoe

Experiențe inedite

Balon cu aer cald

Închiriere experiențe

Plimbare yacht

Drumeție

Monumente istorice

Călătorii în natură

Activități de sezon

Experiențe culinare

Piscină

Acțiune

Extinde-ți vizibilitatea

Ajutăți clienții din întreaga lume să găsească și să experimenteze activitățile și experiențele pe care le oferi. Mai multă expunere înseamnă mai multe rezervări și venituri.

Promovează-ți compania

Fiind listat pe platforma noastră compania ta va fi promovată automat de fluxul de vizitatori care consulta BookTes. De asemenea echipa noastră te poate ajuta oricand să îți promovezi exclusiv activitățile și experiențele.

Primește-ți încasările ușor și rapid

Plățile pentru încasările tale se fac foarte ușor si rapid în contul bancar indicat de tine. Termenii de plată se stabilesc confom preferințelor tale.

Control asupra rezervărilor

Controlează-ți 100% toate rezervările de la setarea acetora până la organizarea lor după ce încasezi banii de la clienți.

Ușurează-ți munca

Administrarea activităților turistice este simplă și eficientă folosind BookTes. Sistemul este foarte intuitiv și te ajută să economisești timp. Poți administra cu o ușurință extraordinară activitățile sau experiențele tale chiar daca se desfășoară pe o perioada foarte îndelungată de timp, de la zile multiple până la ani de activitate.

Fă cunoscute ofertele tale ușor și simplu

Cu sistemul avansat de semnalizare a intențiilor de marketing și de promovare a ofertelor, poți pune la punct și programa toată strategia de comercializare a biletelor pentru întreaga durată a activității turistice. Tu concentrează-te pe ce este important, BookTes va avea grijă de restul.

Ce spun partenerii nostri?


“La BookTes am gasit o echipă de profesioniști și un sistem foarte ușor de administrat care ne-a ușurat munca. Mulțumim mult!”.
Anita Sterea, Interesting Times Bureau, București

“Clienții pot intra 24 de ore din 24 să achiziționeze bilete. Chiar dacă noi am incheiat programul, clienții pot cumpăra în continuare bilete.”
Răzvan Gheorghiu, Extreme ZipLine, ConstanțaCe activități se încadrează?

BookTes lucrează cu furnizori profesioniști care oferă atracții turistice, tururi ghidate, transferuri, sporturi de sezon, excursii speciale, cursuri, experiențe culinare, activități de sezon, inchirieri experiențe (ATV, UTV, Motociclete, SkiJet, mașini off-road, mașini curse, etc), parcuri de distracții, parcuri acvatice, activități extreme și multe altele.


Aplică și noi te vom contacta imediat

De îndată ce am primit cererea te vom contacta și vom analiza împreună activitatea sau experiența organizată de tine și vom pune la cale cel mai bun plan legat de distribuția și administrarea acesteia.

Este gratuit să îl folosești - plătești comision doar pe biletele vândute cu succes Aplică acum